Polițiștii orașului Popești-Leordeni au fost sesizați pe 26 noiembrie, prin apel 112, de către reprezentantul unui magazin din localitatea respectivă, cu privire la faptul că o femeie, domiciliată în Bucuresti, ar fi sustras mai multe bunuri de pe raft, respectiv 2 role de cașcaval, servețele antibacteriene,  4 șampoane, 2 aparate pentru ras, 1 parfum, 1 gel igienizant, bunuri care ulterior au fost recuperate de persoana vătămată.

La aceeași dată, femeia respectivă ar fi sustras dintr-un alt magazin de pe raza localității Popești Leordeni, mai multe bunuri, respectiv o cutie de bomboane, deodorante, un salam, o brichetă, un gel de duș și o cremă de mâini, sesizarea fiind formulată de către reprezentantul operatorului economic.

Bunurile au fost recuperate și predate persoanei vătămate.           

Cercetările sunt continuate de către polițiștii ilfoveni din Popești-Leordeni, în 2 dosare penale, deschise sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt cu autorul în stare de libertate.  

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCOVID UPDATE: 3.826 de noi infectări şi 138 decese, raportate astăzi
Articolul următorCulisele STATULUI PARALEL: Dezvăluiri despre un fost ministru de Finanțe! Cine este Bogdan Drăgoi și ce funcții-cheie a ocupat la stat