Guvernul ar putea decide, în ședința de miercuri, începerea procedurilor de expropriere la autostrada care ar urma să înconjoare Capitala. Nu este singura lucrare de mare infrastructură de pe agenda de azi.

Printr-o hotărâre, Executivul ar putea aproba declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada de centură Bucureşti km 0+000 -100+900″, sector Centura Sud km 52 + 770 – km 100 + 900.

Un alt proiect de hotărâre supus adoptării în Guvern vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Extinderea cheurilor danelor 10 şi 12 din zona Midia, inclusiv consolidări în spatele cheurilor”.

Pe agenda şedinţei de Executiv figurează şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea caracteristicilor principale şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Modernizarea infrastructurii de monitorizare şi avertizare a fenomenelor hidro-meteorologice severe în vederea asigurării protecţiei vieţii şi a bunurilor materiale – INFRAMETEO”.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentÎncepe reabilitarea DJ 100 Otopeni – Tunari
Articolul următorBalotești. Control judiciar pentru un bărbat care a dat ţepe cu construcţia unor locuinţe