Potrivit datelor transmise de IPJ Ilfov, activitățile desfășurate de polițiștii ilfoveni în ultimele 24 de ore au fost următoarele: 211 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și 97 de polițiști locali au desfășurat misiuni specifice pe raza județului Ilfov pentru a verifica respectarea regulilor de către cetățeni;

Au fost verificate 757 de persoane cu privire la modul de respectare a interdicțiilor și măsurilor impuse acestora și 26 de societăți comerciale/PFA, cu privire la modul de respectare a interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă;
Polițiștii ilfoveni au aplicat patru sancțiuni contravenționale sub formă de avertisment, în temeiul legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În ultimele 24 de ore raportate, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov nu au aplicat sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Conform raportării Direcției de Sănătate Publică, în data de 30 iunie 2020, la nivelul județului Ilfov erau monitorizate 420 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În spațiile de cazare pentru carantinare se aflau 26 de persoane. Direcția de Sănătate Publică efectuează controale în teritoriu pentru a verifica respectarea măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Articolul precedentVIDEO INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, episodul 3 | Cum s-au derulat NEGOCIERILE pe amnistie cu Dăncilă și Toader: ”Grațierea o cer oamenii vinovați!”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 14. Belișul, paradisul uitat al actorilor trecuți