Două fete în vârstă de 13 ani din judeţul Ilfov sunt căutate de poliţişti după ce au plecat, miercuri dimineaţă, de la domiciliile lor şi nu s-au mai întors. Una din minore a plecat de acasă spre liceu însă, de fapt, a mers la o prietenă pentru a-şi lăsa ghiozdanul şi amândouă au dispărut, informează MEDIAFAX

„Din primele verificari, a rezultat ca una dintre minore a plecat in dimineata zilei de 05 februarie spre Liceul cu program sportiv din comuna Clinceni din Judetul Ilfov, insa, de fapt, aceasta nu s-a deplasat la unitatea de invatamant mentionata, ci a mers la domiciliul unei prietene, unde si-a lasat ghiozdanul, dupa care amandoua au plecat intr-o directie necunoscuta”, transmit reprezentantii Politiei Ilfov.

Datele si semnalmente minorelor sunt:

– Pelin Andreea Cristina, inaltime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, par negru lung, ochii caprui. La momentul disparitiei purta o geaca de culoare verde cu blana la guler si pantaloni de culoare inchisa.

– Lungu Andreea Sara- nu se cunosc semnalmentele sau articolele de imbracaminte.

Persoanele care pot oferi detalii despre cele doua minorele disparute sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie, mai transmite sursa mentionata.

Articolul precedent!ATENȚIE ȘOFERI! Evitați deplasările în zonele aflate sub cod roșu de vreme rea!
Articolul următorSalariații vor avea dreptul de a alege ora la care își încep și își termină programul de lucru