Două fete în vârstă de 15, respectiv 17 ani au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Chitila.Ambele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, unde cea mică este intubată și ventilată mecanică. Șoferul nu consumase alcool.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13:50, pe o trecere de pietoni din Chitila. Cele două fete traversau strada iar mașina de pe prima bandă s-a oprit să le lase să treacă. Au fost lovite de o mașină care a venit pe banda a doua. Din cauza impactului violent, una dintre fete a fost aruncată câțiva metri, pe sensul celălalt de mers.

La fața locului a ajuns un echipaj de Ambulanță care a transportat-o pe fata de 15 ani la spital, în stare de inconștiență. Cealalată adolescentă a scăpat doar cu câteva leziuni. Conform medicilor care o tratează, adolescenta ajunsă la spital a suferit mai multe traume, între care și o fractură a bazei craniului. În momentul de față aceasta este intubată și ventilată mecanic, aflându-se într-o stare foarte gravă, conform informațiilor primite de la spitalul Grigore Alexandrescu. Fata de 17 ani este conștientă și în stare stabilă, însă a suferit mai multe contuzii.

Femeia care se afla la volanul mașinii responsabilă de accident a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Articolul precedentSubstanță interzisă, descoperită de ANPC în mai multe parfumuri ce se vindeau în București și Ilfov. A fost dată o amendă de 30.000 de lei
Articolul următorCererile de paşapoarte vor putea fi depuse online. Serviciul va fi disponibil din 20 martie