Valoarea tichetelor de masă urmează să fie majorată în luna iulie, după ce a primit undă verde astăzi, în plenul Camerei Deputaților, cu 238 de voturi pentru, doar unul împotrivă și 6 abțineri.

Astfel, începând cu luna iulie, valoarea tichetelor de masă va crește la 30 de lei, cu 10 lei mai mult decât este în prezent. Măsura ar fi trebuit să intre în vigoare încă din 1 iunie, însă liderii coaliției de guvernare nu s-au ținut de cuvânt.

Este una din măsurile din pachetele de sprijin pentru populație, pachete care au fost decise și anunțate de către coaliția de guvernare.

Deși au fost anunțate mărire ale salariilor primarilor și demnitarilor, Marcel Ciolacu a declarat că va propune celorlalți lideri ca mărirea salarilor, cel puțin în cazul demnitarilor, să fie înghețate dacă va primi undă verde de la CCR.

Articolul precedentPercheziţii la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, furt, cămătărie şi şantaj
Articolul următorLegile Puterii: Noi taxe pentru românii îngenuncheați de scumpiri. Scenariile pentru creșterea pensiilor