Joi dimineață au loc controale ale Poliției Jandarmeriei și Gărzii de Mediu în orașele Măgurele și Popești-Leordeni, pentru combaterea infracțiunilor de evaziune fiscală, a furtului de energie dar și împotriva personelor suspectate de arderi ilegale de deșeuri.

”Având în vedere importanța asigurării unui climat de ordine și liniște publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, în special cele îndreptate împotriva mediului înconjurător, în această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, prin structurile de ordine publică, rutieră, economic, investigații criminale, echipe chinotehnice, arme și muniții, respectiv acțiuni speciale, desfășoară o amplă acțiune, în sistem integrat, împreună cu jandarmi și pompieri din Ilfov, cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu, RAR, ISCTR și lucrători din cadrul unei societăți de energie electrică, în orașele Măgurele și Popești-Leordeni.

Acțiunea se desfășoară pentru combaterea infracțiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător, pentru combaterea infracțiunilor de evaziune fiscală și a furturilor de energie electrică, pentru depistarea și identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale de arderi de deșeuri, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru respectarea regimului rutier și pentru depistarea persoanelor urmărite la nivel național și internațional”. 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentOrice pădure nou înființată va beneficia de o primă anuală de 456 de euro/ ha timp de 20 de ani
Articolul următorDe ce angajaţii Complexului Energetic Oltenia mor din cauza bolilor de inimă, cu ani înainte de pensie. Legătura directă dintre decese şi condiţiile de muncă, confirmată de specialişti