Consiliul Județean Ilfov se închide temporar, asta după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Cei de la CJ Ilfov informează că se va face o dezinfectare a instituției, iar de luni se va relua activitatea.

”CJ Ilfov se închide temporar

Dorim să vă anunțăm că unul dintre colegii noști a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate și puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaților și clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare. De luni se va relua activitatea.

Ne dorim ca toți angajații noștri să fie sănătoși și să prevenim orice fel de îmbolnăvire. Menționăm că de începutul pandemiei, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafețelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală. De asemenea s-au asigurat câte trei măști pe zi pentru fiecare dintre angajați. Lucrul cu publicul a fost oprit și întreaga interacțiune s-a făcut on-line.

Este esențial pentru noi toți să se respecte în continuare distanțarea socială și purtarea măștii. Vă dorim multă sănătate tuturor!”, arată un comunicat al CJ Ilfov.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 28. Când coronavirusul apelează la influenceri
Articolul următorDegeaba cântăm “Deșteaptă-te române”, dacă rămânem tot proști făcuți grămadă…