Un nou webinar din seria organizate de CJ Ilfov a avut loc la 17 august, pe tema fondurilor europene.

Remus Trandafir, manager de proiecte în cadrul CJ Ilfov: ”Finanțările disponibile în acest an acoperă orice tip de investiție în orice domeniu. Este o oportunitate unică pentru oamenii care vor să își deschidă afaceri în București-Ilfov.

Nu a mai fost un asemenea flux de programe de finanțare în ultimii doi ani. Consiliul Județean Ilfov are un Birou pentru Relația cu Mediul Privat, care oferă consiliere persoanelor și firmelor ce caută fonduri nerambursabile. 

Cei interesați pot trimite un mail la [email protected] și colegii noștri le vor da lămuririle necesare. În plus, vor fi introduși într-o bază de date și vor primi periodic informații despre banii europeni disponibili”.

Alături de Remus Trandafir au mai discutat online despre fonduri europene Alex Groșanu, director al Grupului de Acțiune Locală Cociovalistea,  Sorin Stroe, director al Grupului de Acțiune Locală Sabar și Rodica Lupu, antreprenor și consultant de business.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentALEGERI LOCALE 2020. Depunerea candidaturilor, pe ultima sută de metri. Când începe campania electorală
Articolul următorLista județelor unde terasele se închid la ora 24.00