Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că descinderile comisarilor Gărzii Naționale de Mediu de sâmbătă, 20 noiembrie, de la Sintești, au degenerat și aceștia au fost atacați cu furci, după ce au surprins niște persoane în timp ce ardeau deșeuri.

A fost necesară intervenția a trei autospeciale de pompieri pentru stingerea incendiilor, a scris ministrul pe Facebook:

„În această seară, două persoane au fost reținute pentru audieri în localitatea Sintești, județul Ilfov, în cadrul unei descinderi a comisarilor Gărzii Naționale de Mediu, cu sprijinul Poliției, Jandarmeriei și IGSU, care a vizat arderile ilegale de deșeuri de lângă Capitală.

În cadrul intervenției, comisarii de mediu au fost atacați cu furci și alte obiecte de persoanele surprinse că ardeau ilegal deșeuri, fiind necesară intervenția luptătorilor SAS.

Atacul s-a produs în momentul în care echipele de permanență ale GNM, care patrulează zilnic în zonă, au surprins mai multe focare în câmp, unde făptașii ardeau cabluri electrice, anvelope uzate și alte tipuri de deșeuri, formând nori de fum dens.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCum SABOTEAZĂ Vasile Dîncu propriul partid – cifrele care îi aruncă în față EȘECUL. Strategul PSD, din rateu în rateu
Articolul următorBilanț coronavirus 21 noiembrie:1.936 cazuri noi. Câte decese au fost anunțate oficial