Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, anunță că la ultima ședință a CJ a fost aprobată o cofinanțare pentru Spitalul Județean de Urgență Ilfov și Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea ca să poată cumpăra aparatură.

”Spun cofinanțare pentru că noi contribuim cu 10% , iar restul sumei este acoperită de Ministerul Sănătății. Mă bucur când cele două spitale își adaugă aparatură pe lista de dotări, indiferent de unde vin banii, pentru că toate dotările se pun în slujba cetățenilor. Anul trecut, de exemplu, Spitalul Județean a accesat fonduri europene și si-a modernizat secția ATI, asta îneamnă servicii mai performante pentru cei care au nevoie. Anul acesta, CJ Ilfov alocă peste un milion și jumătate de lei Spitalului din Buftea, pentru reparații și aparatură și peste șapte sute de mii de lei Spitalului Județean”, a precizat Thuma.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentVirgil Popescu, ministrul Energiei: ”România este una dintre cele mai puţin dependente state de gazul rusesc. Nu există motive de panică, avem suficiente stocuri”
Articolul următorPOIM: 210 contracte în valoare de 456 milioane lei, semnate în luna martie 2022