Ca urmare a analizei de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară, Hotărârea nr. 43 din 21.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Chitila, Hotărârea nr. 44 din 21.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Ciorogârla, Hotărârea nr. 45 din 21.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Corbeanca cu satele aparținătoare Corbeanca, Ostratu, Petrești și Tamași și Hotărârea nr. 46 din 21.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju.

Propunerile au fost înaintate către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii, iar ședul DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de instituire a carantinei pentru localitățile respective până la 5 aprilie, orele 22.00.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentROMÂNIA ÎN REALITATE, invitată CERASELA ROGEN
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Moarte românească după un jaf în stil rusesc. Fosta perlă a siderurgiei din Târgoviște a ajuns fier vechi