Un cetăţean grec, implicat într-un accident rutier în Bulgaria în urma căruia o persoană a murit, a fost reţinut, marţi seară, de poliţiştii din Ilfov.

Bărbatul a încercat să-şi repare maşina fără a avea autorizaţie, iar pe numele său autorităţile bulgare au emis un mandat de arestare pentru fugă de la locul accidentului.

În urma unor activități investigativ-operative, polițiștii orașului Măgurele au depistat și identificat într-o anexă de birouri, dintr-un imobil situat în oraș, unde se află și un atelier auto, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, cetățean grec, care a încercat să convingă personalul unității service, să efectueze reparații la autoturismul său, fără a prezenta autorizație de reparație.

În cadrul verificărilor și investigațiilor, polițiștii din Măgurele au stabilit că autovehiculul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, pe teritoriul Bulgariei.

În cauză, polițiștii din Măgurele au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnica ori efectuarea reparatiilor.

În urma relaționării cu autoritățile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august a.c. pe numele bărbatului, un Mandat European de Arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, anunță IPJ Ilfov.

Bărbatul respectiv are drept de rezidență în România.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIlfov. Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituire a unui grup infracțional organizat
Articolul următorANM a emis noi atenționări cod galben de caniculă și instabilitate atmosferică