La 24 martie 2021, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Ilfov, pe ordinea de zi fiind cuprinse 19 proiecte de hotărâri, la care s-au adăugat încă două la categoria ”Diverse”.

CJ Ilfov anunță că, printre proiectele votate s-au numărat și retransmiterea în administrarea unor orașe și comune de pe raza județului Ilfov a unor sectoare de drum, modernizate prin Direcția de Investiții a Consiliului Județean. Este vorba de aproximativ 17 km de drumuri reabilitate, care deservesc locuitorii din Buftea, Mogoșoaia, Ciolpani și Clinceni, iar alți 16 km de drum au fost propuși spre modernizare, tot din bugetul Consiliului Județean Ilfov, pentru a diminua impactul financiar de la nivelul primăriilor.

Consiliul Județean Ilfov continuă dotarea centrelor de vaccinare, avizate de Direcția de Sănătate Publică, prin aprobarea unui protocol cu Primăria comunei 1 Decembrie. Este încă un centru pe care Consiliul Județean Ilfov îl dotează cu echipamentul necesar, în vederea includerii în etapa a treia a strategiei naționale de vaccinare.

”,Facem toate eforturile pentru ca procesul de vaccinare să fie unul optim în județul Ilfov și încercăm să ajutăm cât de mult putem în acest context complicat. În acest sens, Consiliul Județean Ilfov a sprijinit dotarea centrelor de vaccinare din localități ale județului Ilfov. Avem deschiderea de a extinde lista centrelor de vaccinare, așa cum este cazul de față, cu centrul din localitatea 1 Decembrie”, a declarat președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

Eficientizarea energetică a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea și premierea campionilor naționali la Cupa României la baschet masculin 2021, titlu obținut de echipa Clubului Sportiv Orășenesc Voluntari au fost, de asemenea, proiecte care au fost aprobate în unanimitate în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPrima reținere făcută de Poliția Animalelor. Ucigașul de cai din Ilfov a fost REȚINUT
Articolul următorSorin Cîmpeanu a schimbat SCENARIUL de vacanță școlară: „Putem să reducem cu doar o săptămână, iar examenele să rămână la datele planificate”