A început realizarea celor 72 de grinzi de beton necesare pasajului Berceni, iar acestea vor lega tablierul metalic al pasajului de rampele de urcare și de coborâre.

De asemenea, potrivit secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor Irinel Scrioșateanu, care a fost pe teren împreună cu George Ene, viceprimarul comunei Berceni, continuă realizarea suprastructurii pilelor aferente giratoriului suspendat (pe zona Benzinăriei) și a început lucrul la zidurile de sprijin, la rampa de urcare dinspre Jilava. La rampa de coborâre spre Popești-Leordeni, zidul de sprijin a fost finalizat.

Nu în ultimul rând, au început lucrările pentru realizarea canalizării pluviale, în paralel cu Centura Bucureștiului, spre Jilava și continuă lucrul și la canalizarea pluvială amplasată în paralel cu Centura, spre Popești-Leordeni.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 193. Cum ar putea să ajungă Vlad Voiculescu din nou propunere de ministru al Sănătății. Din partea AUR
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Premiante la școală, sărace acasă. Viorel Constantinescu luptă să-și crească singur fetele