Un carambol în care au fost implicate 5 mașini, a avut loc pe DN 1, în zona orașului Otopeni din județul Ilfov anunță centrul InfoTrafic.

Traficul rutier pe sensul spre Ploiesti, este blocat. 

În cele 5 autoturisme implicate în accident se aflau 11 persoane, dintre care 4 au fost rănite. Au fost extrase, de echipele de descarcerare, două persoane până în acest moment.

Astăzi, în jurul orei 15:51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1- localitatea Balotești,  km 18, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicate mai multe autoturisme.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme. 

Din impact, a rezultat rănirea a 4 persoane, care urmează să primească îngrijiri de specialitate de la echipajele medicale sosite la fața locului.

La acest moment, traficul se desfășoară pe o singură bandă, în ambele sensuri.

 

Ziua în care s a stins Flacăra. Ultimul spectacol, la Ploiești. 6 morți și zeci de răniți.  „Filmul” distrugerii Cenaclului lui Adrian Păunescu
Unde s a angajat un fost internațional, avea pensia mică. Lucrează 24 de ore, cu 48 libere: „I am zis că accept orice”
 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIlfov. Trafic restricţionat pe Autostrada A1, la Ciorogârla
Articolul următorDe ce trebuie schimbate anvelopele de iarnă cu cele de vară. Diferențe majore la frânare