Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a decis ca liniile de autobuz 106, 117, 122, 168 şi 253 să beneficieze de un număr mai mare de vehicule, în urma monitorizării şi analizelor efectuate pe teren, precum şi a solicitărilor primite din partea publicului călător.

Potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES, măsura a intrat în vigoare de luni, 27 septembrie 2021. Totodată, TPBI analizează suplimentarea parcului şi pe alte linii.

„Menţionăm că, în urma aprobării în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de săptămâna trecută a propunerii Primăriei Capitalei de rectificare bugetară, TPBI va analiza redimensionarea capacităţii de transport şi pe alte linii”, se precizează în comunicat.

TPBI este primul organism, creat la nivel regional, care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorităţi publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competenţă, conform Regulamentului CE 1370/2007.

Potrivit sursei citate, cei patru operatori care asigură serviciul de transport public de călători în Regiunea Bucureşti – Ilfov sunt: Societatea de Transport Bucureşti – STB SA, Serviciul Transport Voluntari – STV SA, Ecotrans STCM SRL şi Regio Serv Transport SR

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMarți începe administrarea celei de-a treia doze de ser anti-Covid
Articolul următorRECORD ABSOLUT DE NOI INFECTĂRI în România