La 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu polițiștii orașului Popești Leordeni au depistat în flagrant-delict, în orașul Bragadiru, trei persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani, cu domiciliile în județul Dâmbovița și București, având asupra lor mai multe bunuri, respectiv centrale termice, biciclete scule electrice și role de cablu.

De asemenea, polițiștii ilfoveni au pus în aplicare două mandate de aducere privind doi bărbați, posibili participanți la fapte.

Din cercetările și investigațiile efectuate a rezultat faptul că în perioada 29 mai a.c . și până în prezent, persoanele în cauză ar fi comis mai multe infracțiuni de furt calificat, din imobile aflate în construcție   în mai multe localități din județului Ilfov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv centrale termice, biciclete și diferite scule, folosite în construcții.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din Ilfov, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei 5 bărbați, urmând ca aceștia să fie prezentați procurorului de caz,  din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri de luare a măsurilor preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR sursa: IPJ Ilfov

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPASILA PENTRU SUFLET. Povestea de iubire a sfinților care au trecut la Domnul în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră
Articolul următorIeşiţi din ţară cu copiii în perioada următoare? Atenţie la documentele de călătorie ale acestora!