La data de 15 septembrie a.c, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale, un angajat a folosit un pistol și a tras în interiorul respectivei societăți comerciale.

La fața locului s-au deplasat, imediat, polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiștii Serviciului Rutier și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care au  desfășurat activități specifice din competență.

La fața locului, bărbatul în cauză nu a fost gasit iar din informațiile obținute s-a constatat  faptul că acesta a părăsit curtea societății cu un autoturism.

Totodată, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba de un bărbat de 42 de ani.

De asemenea, din primele verificări, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală trăgând un foc de armă în interiorul societății.

În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

Totodată, cercetările sunt continuate de către polițiștii ilfoveni,  în vederea depistării bărbatului, precum și a stabilirii situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale ce se impun.

Update:

UPDATE/Persoana în cauză a fost gasită de polițiștii ilfoveni, iar în aceest moment se află în custodia acestora.

În prezent polițiștii din Voluntari efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, uz de armă neletală și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmărirea penală fiind supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

 
 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentLinie telefonică specială pentru elevi : 021 9615
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 68. Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru pace