La data de 20 februarie a.c., ora 02.25, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 20 februarie a.c., ora 02:20 a surprins două persoane de sex masculin, în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui autotren.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, după ce ar fi fost surpinse de către apelant, cele două persoane ar fi abandonat, în parcarea din apropierea unei stații peco, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, 9 canistre cu motorină.

În urma cercetărilor efectuate, cele două persoane au fost identificate, ca fiind doi bărbați, de 28 și 35 de ani, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, respectiv orașul Bragadiru, județul Ilfov.

La data de 20 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, aceștia să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

 

 

Articolul precedentDouă noi proiecte de infrastructură rutieră pentru București-Ilfov: lărgirea la 4 benzi a DN3, între Pantelimon și intersecția cu DJ301B, și un sens giratoriu în zona Șindrilița
Articolul următorCombaterea evaziunii fiscale, prioritate constantă a poliţiei