Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, la data de 10 iulie a.c., ora 15.35, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoutilitara, aflată în parcarea adiacentă unui bloc, situat pe strada Negru Vodă, din municipiul Giurgiu.

În temeiul sesizării la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar din primele cercetări, a reieșit faptul că, în ziua de 9 iulie a.c., ora 15.00, autoutilitara a fost lăsată în parcarea adiacentă a unui bloc, situat pe strada Negru Vodă, având portierele neasigurate și cheia în interior, iar a doua zi, persoana vătămată a constatat lipsa acesteia, cauzând un prejudiciu de 12.000 de euro.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, autoutilitara a fost găsită pe raza județul Ilfov și predată persoanei vătămate, iar în data de 30 iulie a.c., a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din municipiul București.

Pe baza probatoriului administrat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la data de 30 iulie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

Articolul precedentActivitățile de prevenire a traficului și consumului de substanțe psihoactive, în cadrul campaniei ”Dincolo de aparențe”, au continuat în localitățile Clinceni, Domnești și Snagov
Articolul următorȚigările și alcoolul se scumpesc de la 1 august. Ce alte taxe mai cresc