La 24 noiembrie a.c., au început lucrările la construcția primei baze sportive din orașul Pantelimon. Utilajele au intrat pe terenul din zona străzii Siretului, unde au început deja execuția proiectului.

Peste un an, sportivii orașului, dar și persoanele care doresc a avea o viață activă, se vor putea antrena pe terenul de fotbal omologat de Federația Română de Fotbal (FRF), cu tribune pentru spectatori de 500 de locuri.

Termenul de finalizare a lucrării este de sfârșitul anului 2022, ne spune primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

Teren de fotbal omologat FRF, cu tribune pentru spectatori, cu 500 locuri, tabele de marcaj, instalație pentru iluminat nocturn și un teren multifucțional de handbal, baschet, volei și tenis, cu dimensiunile suprafeței utile de evoluție 26 x 44 m și cele ale suprafeței utile de joc 20 x 40 m. Suprafața de joc va fi din covor de tartan, pe un planseu din beton armat si balast compactat. De asemenea, va fi construită o clădire pentru vestiare cu regim de înălțime parter și un etaj retras – prevăzută cu patru vestiare, opt grupuri sanitare separate pentru bărbați și femei, cabinet medical, depozit, camera tehnică și birouri. Parcarea va avea o capacitate de 55 de vehicule, cu patru locuri destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii și două locuri de parcare speciale pentru autocare.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentBilanț coronavirus 24 noiembrie: 2.796 cazuri noi și 231 decese dintre care 36 anterioare
Articolul următorBărbat din Ilfov anchetat pentru infracţiuni informatice