În seara de 9 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov s-au sesizat din oficiu, ca urmare a depistării în flagrant delict a unui bărbat, care transporta, într-un autocamion cu remorcă, articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute și care purtau denumirile unor mărci cunoscute.

https://www.youtube.com/watch?v=9l5SkYM-kA8&feature=youtu.be

În urma verificărilor, în autocamionul cu remorcă, au fost descoperite peste 5.900 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 1.200.000 de lei, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 27 de ani, administrator al unei societăți comerciale, ar fi transportat din străinătate în România, în sistem cargo, peste 5.900 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute, care purtau denumirile unor mărci cunoscute, acestea urmând să fie comercializate într-un centru comercial din județul Ilfov.
În prezent, cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar, urmărirea penală fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAZI, ora 18:00 – Culisele Statului Paralel: NOI dezvăluiri din privatizarea Petrom
Articolul următorCulisele statului paralel | Privatizarea Petrom. Cum pierde statul sute de milioane de euro – Legea redevențelor, ignorată de autorități