Alimentarea cu energie electrică a fost temporar întreruptă în anumite zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu. Măsura este o urmare a lucrărilor anuale de întreținere a rețelei electrice, potrivit Agerpres.

„E-Distribuţie Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare şi funcţionare a reţelei de distribuţie a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienţilor. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii cu energie electrică în bune condiţii”, se menţionează în comunicatul trimis insituțiilor mass-media.

În judeţul Ilfov se vor efectua lucrări de întreținere a rețelei de alimentare cu energie electrică între orele 9:00 – 17:00 în Vidra, străzile: Principală, Câmpului, Combustibilului, Gării, Prelungirea Gării, Notarului, Profesor Radu, Şcolii, Bisericii, Primăverii, Bucureşti, Intrarea Bazei, Paralelei, Benzinăriei, străzile adiacente, Berceni, str. Mioriţa, 1 Mai, Câmpului, străzile adiacente, Glina sat Manolache, strada Crângului şi străzile lăturalnice.

În Bucureşti, energia electrică va fi oprită temporar, între orele 9:00 – 13:00, pe Bd.1 Decembrie 1918 nr. 35 bloc L14 sc. 5 şi sc. 6, str. Doiceşti între nr. 2 şi nr. 16, între orele 09:00 – 17:00 pe strada Aurel Vlaicu (între str. Fecioarei şi str. Mihai Eminescu), strada Mihai Eminescu (între str. Polonă şi str. Tunari), strada Erou Ion Călin, iar între orele 10:00 – 14:00, intră în lucru și instalațiile de pe strada Patrioţilor nr. 4 bloc PM 14 sc. 1.

Și judeţul Giurgiuva rămâne fără curent. Distribuţia de energie electrică va fi sistată luni între orele 09:00 – 17:00 în Toporu, str. Fântâna Mare, Cimitirului, Viilor, Iasomiei.

Reprezentanții companiei le cer consumatorilor să aibă răbdare și să înțeleagă necesitatea acestor lucrări. Intervențiilor sunt justificate și de numărul mare de oameni care în aceste zile stau acasă și au nevoie de siguranță. În condițiile unui consum mai ridicat, rețelele trebuie să fie pregătite pentru a face față acestei provocări, astfel încât să nu apară probleme mai mari legate de defecțiuni sau căderi de tensiune.

Articolul precedentA început producția de măști chirurgicale românești
Articolul următorUna dintre întrebările frecvente ale persoanelor din Ilfov care lucrează în București. Cum se pot deplasa la serviciu